Сайт РМО вчителів історії
П`ятниця, 19.04.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Свята і події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 28

28 жовтня 2016 року у м. Суми відбувся колоквіум для вчителів історії і права який проводила громадська організація «Лабораторія законодавчих ініціатив» в рамках «Програми USAID РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Координатори проекту Черпак І. та Амельченко Н. виступили з презентацією методичних матеріалів з предмету суспільствознавство та представили проект рольової гри “АГОРА: демократична процедура ухвалення закону у Верховній Раді України” як інтеграція у навчальний процес.

У колоквіумі взяла участь вчитель історії та правознавства Гудимівського НВК Гончар Т. С.,яка мала змогу безпосередньо взяти участь у грі у ролі депутата Верховної Ради України та «ухваленні» Закону України «Про загальну середню освіту».

Координатори проекту зазначили, що такі рольові ігри доцільно проводити вчителям на уроках правознавства, щоб давати дітям можливість безпосередньо долучатись до законодавчих процедур ухвалення законів у своїй державі.

Переглядів: 543 | Додав: Olexa | Дата: 28.10.2016 | Коментарі (0)

Годинник
Календар
Афоризми
Погода
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
21 листопада
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz