Сайт РМО вчителів історії
Субота, 20.04.2024, 11:38
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Свята і події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 23 » Конференція учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас»
15:16
Конференція учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас»

    23 березня 2017 року у Конгрес-центрі Сумського державного університету (м.Суми, вул.Покровська, 9/1) відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас» у якій взяв участь учень 11 класу Гринцівського НВК Луговик Сергій.
   Вже третій рік поспіль проводиться обласна краєзнавча конференція «Герої сучасності – серед нас». У 2017 році конференція працює у межах реалізації обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!». Організатори конференції: Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.
   Упродовж 2016-2017 навчального року учнівська молодь різних куточків Сумщини активно долучалася до допомоги бійцям «неоголошеної війни», плідно співпрацювала з волонтерськими та громадськими організаціями. Робота у цьому напрямі була і залишається пріоритетною як для дітей, так і для педагогів. До заходу долучилося 50 дітей 14-17 років з загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, представники молодіжних громадських організацій, волонтерських рухів. У 2016 році розпочалася робота щодо упорядкування пошукових робіт учасників конференції. Так на офіційному сайті обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю створено електронну книгу «Мужності і Звитяги», до якої увійдуть доповіді учасників конференції.

Переглядів: 519 | Додав: Olexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Годинник
Календар
Афоризми
Погода
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
21 листопада
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz