Сайт РМО вчителів історії
Вівторок, 16.04.2024, 22:47
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Свята і події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 15 » Обласний семінар-практикум
19:12
Обласний семінар-практикум

    Навчання в сучасній школі спрямоване на формування цілісної картини світу шляхом встановлення міжпредметних зв'язків, формування в учнів інформаційної компетенції, формування навичок використання одержаних знань та умінь в житті та в майбутній професії. Як успішно справлятися з потоком інформації, що надходить? Як витрачати на обробку, аналіз і прийняття рішення за отриманою інформацією мінімум часу і сил?
   На ці та інші питання шукали відповіді учасники обласного семінару-практикуму «Розвиток пізнавальних та творчих здібностей учнів шляхом використання технології ментальних карт (інтелект-карт, карт розуму, карт знань) на уроках суспільно-гуманітарного циклу», що відбувся 15 березня 2017 року на базі гімназії. У ньму взяв участь і голова РМО вчителів історії Кобець Андрій Петрович.
   Технологія Mind Mapping це потужний дидактичний ресурс, зручний інструмент для відображення процесу мислення і структуризації даних у наочній формі. Їх можна використати, щоб фіксувати ті думки та ідеї, які проносяться в голові, коли ви роздумуєте над яким-небудь завданням. І навпаки, вони дозволяють так оформити інформацію, що мозок легко буде її сприймати.
Учасники семінару – вчителі суспільних дисциплін області мали змогу не тільки ознайомитись з технологією Mind Mapping, а й особисто створити ментальну карту.

Переглядів: 460 | Додав: Olexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Годинник
Календар
Афоризми
Погода
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
21 листопада
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz